Aicinām Jūs piedalīties gardā un izzinošā Ceļojumā liellopu gaļas garšu pasaulē!
Esam ģimenes uzņēmums, kas audzē gaļas liellopus un pasniedz viesiem pašu izaudzēto gaļu gardos ēdienos savā restorānā „Grill House Pernigele”, veicot pilnu, noslēgtu ciklu – no lauka līdz galdam. Paši uzraugām visu procesu – sākot ar labāko vaislas dzīvnieku izvēli, govju lecināšanu, teļu dzimšanu, turpinot ar kvalitatīvas barības bāzes sagatavošanu (zālāju, spēkbarības un proteīna augu audzēšanu, novākšanu, fasēšanu), kvalitatīvu liellopu barošanu, ganīšanu un labturības nodrošināšanu. Paši vadām arī fināla procesu – liellopu gaļas sadali, nogatavināšanu, tās pagatavošanu. Šo veicam ar mērķi – sasniegt labāko iespējamo gaļas kvalitāti, augstvērtību un garšas daudzveidību, jo tikai tā mēs varam būt pilnīgi pārliecināti un lepni par produktu, kuru pasniedzam mūsu viesiem.
Aicinām jūs aizraujošā Ceļojumā liellopu gaļas garšu pasaulē pie mums “Grill House Pernigele”. Liellopa gaļas garšu daudzveidība sevī slēpj daudz interesanta – izgaršosim, skaidrosim, iepazīstināsim un dalīsimies ar savu pieredzi šajā garšu piedzīvojumā. Iepazīstināsim jūs ar liellopa gaļas sastāvdaļām, uzzināsiet, kā noteikt kvalitatīvu gaļu, kā labāk izmantot konkrētus gaļas griezuma gabalus, ar ko tie atšķiras un kā tos pagatavot. Skaidrosim, kuras liellopa daļas gaļu var ēst jēlas, salīdzināsim, kā no grilēšanas ilguma mainās tās garša, kādi ir steiku veidi un ar ko tie atšķiras, kas ir gaļas marmorizējums un kā tas rodas, ko nozīmē un kāpēc vajadzīga gaļas nogatavināšana.
Pasākuma laikā iepazīstināsim ar dažādiem liellopu gaļas ēdieniem atšķirīgās apstrādes pakāpēs – no jēlas līdz daudzu stundu pagatavotai, kas ļaus iepazīt garšu nianses, novērtēt īstas, dabiski sulīgas un mīkstas gaļas garšu un aromātu. Piedāvāsim jums nobaudīt arī vairākas liellopa daļas, kas brīvā tirdzniecībā nemaz nav pieejamas. Ēdienus gan ziemā, gan vasarā “Grill House Pernigele” gatavojam īpašā kokogļu grilā, kas tiem piešķir unikālu garšu un aromātu, saglabājot gaļas augsto uzturvērtību. Maltīti papildinās svaigi grilēti dārzeņi un krāsnī cepti kartupeļi, kā arī īpaši piemeklēti vīni un bezalkoholiskie dzērieni. Pasākuma laikā piedāvāsim jums pašiem pagatavot gaļas burgeru no mūsu saimniecībā audzētas un nogatavināta liellopa. Un, protams, nobeigumā – īpašs, mūsu viesu iecienīts deserts no šefpavāra!
Pasākums var tikt papildināts ar dažādām aktivitātēm, konkursiem un pārsteigumiem aktīvākajiem un erudītākajiem dalībniekiem. Kā arī – ja paredzēta ilgāka viesošanās plašā viesu pulkā – varam palīdzēt rīkot koncertu, uguns šovu vai kādu citu lielisku, papildinošu aktivitāti. Nepieciešamības gadījumā āra aktivitātēm ir iespēja izmantot mūsu plašo teritoriju – Liepupes upes krastu, četrus dīķus un pļavas 5 hektāru platībā. Varam nodrošināt arī ērtas nakšņošanas iespējas 20 labiekārtotos viesnīcas numuriņos.
- Liellopu gaļas garšu ceļojuma ilgums: līdz 3 stundām;
- Iespējams pieteikt individuālu grupu, sākot no 15 personām;
- Iespēja pieteikties individuāli līdz nokomplektējas grupa;
- Dalības maksa ceļojumā – 95,00 EUR+PVN 21% no personas.
Pie mums viesojoties, grupām iesakām izmantot autobusa transportu, ir pieejama plaša bezmaksas autostāvvieta. Pasākums notiek mūsu “Grill House Pernigele” restorāna telpās – “Jelgavkrastos”, Liepupes pagastā, Limbažu novadā, kas ir tikai stundas braucienā no Rīgas centra.
Tālrunis informācijai un rezervācijām: 26154554.